Dimineata:
- 1 lingura miere de albine cu un pahar de apa calda
- 1 banana mixata cu 1 pahar suc de mere
Pranz:
- 1 lingura miere de tei
- ceai de salvie
- piure de conopida cruda la care am adaugat si 2 felii de dovlecel crud
Seara:
- ceai de tei
- ceai de salvie
- salata cruda de sfecla rosie, morcov, telina si ceapa
Reteta salata cruda;
- 1 sfecla rosie mica cat un ou
- 1 morcov
- 1 bucatica de telina cat un ou
- 1/2 ceapa rosie
- zeama de la 1/2 de lamaie
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita drojdie inactiva
- un sfert de lingurita de miere, pentru un gust mai dulceag
Se dau toate pe razatoarea mica, mai putin ceapa care se taie cubulete mici, se adauga drojdia inactiva, sarea si piperul. Se amesteca bine dupa care adaugam zeama de lamaie si uleiul iar la sfarsit mierea.
Observatii: Stare generala foarte buna, greutatea aproximativ aceeasi ca in ziua 3.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu